top of page
Zoeken

Met deze kalender duurt jouw jaar een maand korter - Gratis download

Bijgewerkt op: 1 feb. 2021

Zo! Het is ein-de-lijk februari. Mannnn wat duurde januari lang. En wat hebben we allemaal voor onze kiezen gekregen. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat januari een maand van vervlogen hoop was. De verlengde lockdown met als bedorven kers op de taart de avondklok, rellen door het hele land en niet eens je verdriet kunnen wegspoelen met alcohol want we doen ook massaal aan ‘dry january’. Een maand om snel te vergeten dus. Komt dat even mooi uit!

De #tipvankel kalender bevat namelijk niet 12, maar 11 maanden. We hebben januari gewoon weggelaten. Hop, in de prullenbak ermee!


Oke eerlijk… ik had hem gewoon nét iets te laat af voor het begin van het nieuwe jaar. Vandaar dat ik er nu pas mee kom. Maar ik vind hem te leuk en handig geworden, dus ik wil hem jullie graag gratis aanbieden! Je hoeft hem alleen even te downloaden en te printen. Het is een weekkalender, dus elke maand print je 4 of 5 keer. Je vult zelf het weeknummer en de datum in. Dan kan je naar hartenlust weken weglaten of toevoegen ;)


Download hier jouw gratis kalender
Kalender 2021 - #tipvankel
.pdf
Download PDF • 81.21MB

Veel plezier ermee! En laat je me weten wat je ervan vindt?

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page