Zoeken

Dit is de #tipvankel box!

Na weken lang achter de schermen werken, kan ik het nieuws eindelijk delen. Ik breng een eigen box met producten uit: de #tipvankel box!


Een cadeaubox - voor jezelf, of om weg te geven - vol met producten waar ik heel blij van word. De box bevat 15 volwaardige producten waar ik gek op ben en die jullie nu ook kunnen proberen.


Het is een fijne mix van producten op het gebied van eten & drinken, beauty en lifestyle. Er zitten een aantal klassiekers in, maar ook spiksplinternieuwe dingen die jij als allereerste kan proberen. En natuurlijk heb ik er ook nog iets extra's voor jullie in gedaan =) wat, dat lees je onderaan de pagina.


Wat zit er nou precies in de #tipvankel box ? Dat ga ik je nu vertellen =D


Bestel hier jouw #tipvankel box

Pro-Sublime Anti-Wrinkle Eye Reviving Cream van RoC® - €26,95

De huid rondom je ogen is dun en extra kwetsbaar, daarom is een speciale oogverzorging zo belangrijk. Ik gebruik graag deze van RoC. De formule combineert twee van de door dermatologen meest erkende anti-ageing technologieën: Hyaluronzuur, een ingrediënt erkend om zijn doeltreffende vochtvasthoudende eigenschappen, en Retinol, één van de doeltreffendste ontwikkelingen voor het zichtbaar opvullen van de oogrimpels. De textuur is vloeibaar en licht en wordt daarom snel opgenomen door de huid. Gebruik dit product dagelijks ’s ochtends en ’s avonds en je zal zien dat rimpels en lijntjes rondom de ogen aanzienlijk afnemen.

RoC SkincareHieperdepiep reep van Tony’s Chocolonely - €3,99

Jaaaaa Tony’s! Die behoort - zoals jullie wellicht weten - tot mijn favoriete merken. Ze komen met 5 nieuwe ‘Zeg ‘t met een reep’-repen. Vijf klassiekers, in een nieuw jasje met een unieke boodschap. Speciaal om weg te geven en cadeau te doen. Door de chocolade en het verhaal van Tony’s te delen, doe je mee met Tony’s missie: samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. In de reep lees je precies hoeveel impact je maakt en hoe jullie mee kunnen helpen om een einde te maken aan de illegale kinderarbeid en moderne slavernij in de cacao-industrie. Een boodschap op én in de verpakking dus =D

Tony’s Chocolonely


The Macallan 'Chamomile highball' - € 29,95

Dit product is ZO nieuw dat we er nog niet eens een officiele foto van hebben. Jij bent dus echt de eerste die dit proeft en geloof me, dat wil je. Deze ready-to-serve cocktail en is ontwikkeld door het creatieve bar consultancy bedrijf Groovy Fluids. Zij kregen van mijn favo whiskymerk The Macallan de opdracht om een bottled cocktail te maken op basis van de The Macallan Double Cask 12 Years Old, een harmonieuse en gebalanceerde single malt scotch whisky. Dat resulteerde in een geweldige 'Chamomile Highball'; een verfrissende aperitief-stijl longdrink. De frisse and aromati