top of page
Zoeken

Dit is de #mevember planner!

Bijgewerkt op: 6 nov. 2020

Daar is ‘ie dan: de #mevember planner 2020! Ten eerste: TE GEK dat je de stap hebt genomen om tijd voor jezelf te nemen. Het is zo fijn en belangrijk, en het gaat je zo veel brengen. Omdat ik me kan voorstellen dat je wil weten wat je koopt, geef ik je in dit stuk een uitgebreide preview van de planner. Je gaat 9 pagina's zien, zodat je een beeld krijgt van de planner die uit 25 pagina's bestaat.
Ben je er klaar voor? Bestel hier jouw planner

De planner is een PDF bestand met een set ‘printables’; pagina’s die je zelf afdrukt. Het gaat je door deze maand heen helpen en misschien ook wel door de maanden daarna, als het je goed bevalt. Het zijn 25 pagina's met dag- en weekplanners, checklists, motiverende woorden, workout & skincare tips en meer.

Deze maand draait om balans. ‘Nee’ zeggen tegen dingen die (in jouw ogen) niet goed zijn en meer aandacht besteden aan dingen waarvan je energie krijgt. Je kiest je eigen doelen: het maakt niet uit wat voor doelen dat zijn, zolang het jou maar happy maakt. Via mijn Instagram geef ik je de hele maand inspiratie voor doelen, me-time en selfcare.


Je gebruikt de planner om eruit te halen wat jou helpt, en dat hoeft niet alles te zijn. Misschien wil je helemaal geen workouts doen, prima! Of misschien werkt een hele andere ochtendroutine veel beter voor jou. De meeste velden heb ik open gelaten, zodat jij kan invullen wat voor jou van toepassing is.

Hoe vaak en op welke volgorde je alles print is helemaal aan jou. Mijn tip is: bekijk eerst alles digitaal, en bepaal dan voor jezelf wat jou het meeste aanspreekt. Zo heb ik bijvoorbeeld meerdere dagplanners ontworpen zodat je zelf kan bepalen welke jou het fijnste lijkt werken. En wil je bijvoorbeeld geen weekplanner gebruiken? Dan print je die niet. Of wil je die ene mooie quote ook aan een vriend(in) cadeau doen? Dan print je hem 2 keer. Je snapt het ;)
De planner heb ik bewust heel clean gehouden, zonder onnodige tekst. Om je dag voor dag door #mevember te begeleiden, vertel ik je via mijn Instagram precies wat je met welke pagina kunt. De meeste kan je absoluut zelf bedenken hoor =) maar de workouts hebben bijvoorbeeld wat toelichting nodig, en dat geef ik je via mijn Instagram. Dus mocht je me nog niet volgen: doe dat nu meteen en dan is jouw #mevember compleet!Ik hoop dat alle informatie rondom de planner zo duidelijk is. Mocht dat niet zo zijn, stuur me vooral een berichtje! Ik help je heel graag =)

685 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page