top of page

Wie is Kel?

Hi! Ik ben Kelly maar mijn vrienden noemen me Kel.

Je zou kunnen zeggen dat het mijn werk is om de wereld over te vliegen en de lekkerste dingen te proeven. Ik ben stewardess voor een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij, en al van jongs af aan ben ik gek op lekker eten. In 2013 startte ik een foodblog, Goodfoodlove, waar ik schreef over lekker eten en drinken, recepten bedacht en deelde, de nieuwste dingen op het gebied van food en reizen ontdekte en vaak tips voor restaurants en andere toffe plekken aan mijn lezers gaf.

Dit blog heeft zo ongelofelijk veel deuren voor me geopend. Ik heb het bijna 5 jaar full-time gedaan (met daarnaast ook altijd nog ander werk) en ik heb met hele vette merken  samengewerkt, prachtige reizen mogen maken en ontelbaar veel leuke mensen leren kennen.

De online wereld en alles wat daarbij hoort is me inmiddels helemaal eigen geworden. Op Instagram deel ik een kijkje in mijn leven, en daar riep ik in 2020 spontaan de hashtag #tipvankel in het leven. Gewoon, omdat ik zo vaak tips deelde. Het gebeurde ook mega vaak dat ik berichtjes kreeg als: "He Kel, weet jij nog een leuk restaurantje/toffe stad voor een citytrip/fijne dag crème/lekker receptje' of 'wat was nou ook alweer de beste mascara/waar komt je leuke shirtje vandaan/welk geurtje is leuk om voor mijn vriend te kopen' and so on...

Zo onwijs lachen dat zoveel mensen - bekenden en ook heel veel onbekenden - me spontaan berichtjes sturen om hen van tips te voorzien. En bizar ook hoe uiteenlopend de onderwerpen zijn. Een aantal jaar geleden stopte ik met het bijhouden van Goodfoodlove omdat het genoeg voor me was: het ging vaak meer over statistieken dan de inhoud van een stuk, en ik was de lol erin verloren. Maar de laatste tijd begon het steeds vaker het toch weer te kriebelen; ik mis het schrijven soms echt. En ik heb gewoon een hele hoge hoed vol met tips ;) 

 

Daarom pak ik #tipvankel ook zo anders aan; ik zal dingen posten wanneer ik graag iets leuks met jullie wil delen. Dat hoeft helemaal niet elke dag te zijn. En die statistieken? Ik vind het veel belangijker dat jullie mijn content leuk vinden, en blij worden van mijn tips. Tips vanuit jullie zijn natuurlijk ook altijd welkom! DM me even op Insta (@kellycamfferman), wellicht kan ik er iets mee.

Heel veel plezier op #tipvankel !

xxx

Kel

17972525059321210.jpg
indo food.jpg
bottom of page