top of page
Zoeken

Het Zakynthos e-book is hier! Vol met prachtige plekken en hidden gems

Bijgewerkt op: 21 jun. 2022

Yes daar is 'ie dan: het lang verwachte Zakynthos e-book! Ik heb er weken keihard aan gewerkt en ben heel trots jullie dan nu het resultaat te kunnen laten zien.
Wat kan je verwachten?

28 pagina's vol met tips, tips en nog eens tips. Waar vind je de mooiste stranden, wat kan je allemaal voor leuks doen en waar eet je het lekkerst?

Verwacht absoluut geen TripAdvisor tips, maar inside information (vaak door Grieken zelf getipt) en plekjes die je zelf niet zo snel zou vinden.


Daarbij hebben we heel wat plaatjes geschoten en ook die zie je terug in het ebook. Om je alvast lekker in de stemming te brengen!


Wat kost het?

Op mijn Instagram vroeg ik jullie wat een schappelijke prijs zou zijn voor het ebook. Ik kreeg onwijs veel antwoorden (dank!) en heb naar jullie geluisterd: hoewel een groot gedeelte meer dan €5,- zou betalen, heb ik ervoor gekozen om de prijs €4,99 te maken.


Dit bedrag heb je er overigens direct weer uit zodra je gebruik maakt van de speciale #tipvankel korting die ik speciaal geregeld heb voor degenen die het boekje kopen. Dit geldt op een heel leuk verblijf en bij een toffe winery. Alle reden om deze te bezoeken dus!


Share share share!

Het ALLER leukste aan tips geven is als mensen ze opvolgen en er ook heel blij van worden. Als je het ebook aanschaft, en natuurlijk ook als je ter plekke bent zou ik het supertof vinden als je dat deelt op Insta en @kellycamfferman tagt en de hashtag #tipvankel gebruikt. Dan kan ik lekker meegenieten en reposten.


Sneak preview

Je wilt natuurlijk een beeeeetje weten wat je kan verwachten. Oke dan ;)Overtuigd? Mocht je zelf (dit jaar) niet naar het eiland gaan: de tips verjaren niet zo gauw. Ennn het is natuurlijk ook een onwijs leuk cadeautje voor iemand die wel gaat!
393 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page