top of page
Zoeken

Voor €1,25 miljoen boek je het meest luxe hotelarrangement ooit, en dit is wat je ervoor krijgt

A girl can dream, niet waar? Hoe meer mooie plekken ik - mede dankzij mijn werk als stewardess - bezoek, hoe meer ik de behoefte heb om nóg meer te ontdekken. Ik vind het dan ook heeeeerlijk om vanaf mijn zwembadbedje in het crewhotel weg te dromen bij plaatjes van de meest waanzinnige verblijven. Slapen in een super-de-luxe boomhut in Ecuador, in zo’n idyllische spierwitte Griekse molen of in een iglo, onder een met sterren bezaaide hemel in Finland.


Om jou mee te nemen in mijn droomwereld introduceer ik: droomplekken. Een verzameling van de meest bijzondere, mooie en bizarre accommodaties ter wereld. Soms letterlijk een ver-van-je-bed show (dan blijft het bij dromen), maar soms ook verrassend toegankelijk.
Ik trap af met een bestemming wel heel dicht bij huis, namelijk Amsterdam. Wellicht heb je wel eens van Hotel De L’Europe gehoord - misschien wel op mijn Instagram want ik ben groot fan van hun brasserie Marie. Goed, zij komen dus met een waanzinnig arrangement. Grote kans dat je eerst de Lotto moet winnen of een dikke erfenis van je achter-oudtante moet opstrijken ;) maar dan heb je ook zeker wat!


Dit arrangement is een ware viering van het vijfsterrenaanbod van het hotel, van top tot teen, inclusief onze signature suites, bekroond culinair aanbod, een luxe spa, de creative ervaringen van 't Huys en nog veel meer.


AMSTERDAM (november, 2022) Ter ere van haar 125e verjaardag biedt het iconische De L'Europe Amsterdam 's werelds meest luxueuze hotelovernachting aan, aan één gelukkige gast - inclusief een complete hotel buy-out van het vijfsterrenhotel - voor €1,25 miljoen. Dit extravagante arrangement is beschikbaar voor één gelukkige koper, die tot 212 gasten mag uitnodigen. Het pakket omvat een verblijf van twee nachten in alle kamers, suites en signature suites, een luxueus ontbijt op de kamer of in brasserie Marie, toegang tot de rustgevende Le Spa by Skins Institute voor alle gasten, diners en culinaire hoogtepunten verzorgd door Michelinsterren restaurant Flore, Trattoria Graziella en Freddy's Bar, en een uniek feest gehost in het hotel met entertainment, eten en ruim cultureel aanbod voor alle gasten.


"Bij De L'Europe Amsterdam is het ons doel om samen met al onze gasten verhalen en levenslange herinneringen te creëren. We zijn er trots op dat we al meer dan 125 jaar een gastvrije bestemming zijn voor elegantie en verkenning in Amsterdam", aldus Robert-Jan Woltering, algemeen directeur van De L'Europe Amsterdam. "Dit arrangement is een ware viering van het vijfsterrenaanbod van het hotel, van top tot teen, inclusief onze signature suites, bekroond culinair aanbod, een luxe spa, de creative ervaringen van 't Huys en nog veel meer. Wie dit pakket boekt, heeft zeker een onvergetelijk verhaal te vertellen na zijn verblijf - en wij kunnen niet wachten om hen te verwelkomen."

Naast de buy-out geeft het pakket toegang tot de unieke ervaringen en aanbiedingen van de hotel partners in 't Huys, gelegen in de creatieve vleugel van het hotel waar iconen van kunst, stijl en luxe samenkomen. Het pakket bevat:

 • De mogelijkheid om uw eigen Salle Privée-geur te creëren

 • De exclusieve tulpenring van Bibi van der Velden, die eerder in de Amsterdamse Hermitage heeft gestaan

 • Een prachtige couture-look van RVDK, 's werelds eerste duurzame couture-label.

 • Een collectie kunstwerken van The Ravestijn Gallery

 • Een ongelooflijk zeldzaam 'Ferrari'-verzamelaarsstuk, afkomstig van boekenwinkel MENDO

 • Valerie van der Werff, de voormalige lifestyle-directeur van Vogue Living, biedt een volledige rebranding van het bedrijf van de gast aan

 • Een zeldzame, oude Single Malt Scotch Whisky van Bowmore

 • Vijf keer toegang tot de zeer exclusieve Harper's Bazaar Business Club, inclusief toegang tot vijf bijeenkomsten per jaar, een maandelijkse zakelijke nieuwsbrief, toegang tot een besloten LinkedIn-groep en evenementen met korting. De club is ontworpen voor gelijkgestemde vrouwen om elkaar te ontmoeten en de beste versie van zichzelf te worden.

 • Een jaar lang gratis toegang tot de eigen spa van De L'Europe Amsterdam, Le Spa by Skins Institute

 • De hotelsuite van de gast wordt door The Wunderkammer omgetoverd tot een paradijs dat bekend staat als 'Garden of Eden'

 • Een privé workshop tot 25 gasten van D/Dock over de 'Aesthetics of Uncertainty'

 • Een uitnodiging van designer-stylist Danie Bles voor een workshop en lunch voor maximaal 10 gasten, inclusief een vintage high-end 'fashion piece' om mee te nemen naar huis.Het iconische hotel, geopend op 23 september 1896, biedt sindsdien luxe gastvrijheid aan al haar gasten. Ook is het een van de oudste familiehotels in het hart van Amsterdam. Met de beroemde culturele bezienswaardigheden van de stad op slechts een steenworp afstand, nodigt De L'Europe Amsterdam gasten uit om de essentie van Amsterdam te ontdekken. Deze once-in-a-lifetime aanbieding kan geboekt worden tot en met 30 juni 2023.


Ik ben echt zéér benieuwd wie degene wordt die dit exorbitante arrangement gaat boeken. Eerlijk: ik zou het geen straf vinden om mezelf onder een van de 212 gasten te mogen rekenen ;)

537 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page