top of page
Zoeken

Nieuw in west: Kartel Bar & Little Kitchen

Bijgewerkt op: 30 okt. 2020

Jaaaaa jongens, als er in mijn buurt een horeca zaak opent ben ik daar natuurlijk als de kippen bij! In dit geval was ik er zó snel, dat ik nog met m'n pootjes in het bouwstof heb gestaan, en tussen alle troep door van een van de eigenaren hoorde hoe alles eruit zou komen te zien.


Een tijdje later stond ik wederom binnen, dit keer niet in het bouwstof maar op een prachtige vloer bezaaid met authentieke klinkers, in een prachtig ingerichte zaak. Helemaal mijn stijl want er is veel kleur, en zijn bloemen maar het heeft ook iets heel stoers en het is niet té gestileerd.Ik kon niet wachten om hun streetfood te proeven. Toen ik langs ging was het super mooi weer, dus namen vriendlief en ik plaats op het terras. Leuk aan zo'n hoge tafel, en je kan lekker gluren naar alles wat voorbij fietst. De ober had er minstens zoveel zin in als wij dus dat was bijzonder goed voor de sfeer. We kozen op aanraden van hem voor de taco's, en bestelden ook nog de prawns en calamares. Een kleine reis om de wereld, precies zoals het daar bedoeld is. Lekker!

Keuze uit desserts hebben ze hier niet: ze serveren altijd 1 knaller en dat is een gerechtje met donut en een soort creamy mousse met aardbeien. Lastig te omschrijven maar ik kan je vertellen: dit wil je proeven want het is fucking lekker. Zelfs Pat die 'niet van zoet houdt' likte z'n vingers hierbij af.
We sloten de avond af met een cocktail aan de bar die leek te schreeuwen: 'kom heel snel weer terug'. En dat gaan we zeker doen!


Tip van Kel: Schuif hier ook eens aan voor de lunch!

Bar Kartel

Overoom 28138 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page