top of page
Zoeken
  • Redactie

Visburgers om je vingers bij af te likken bij Sjefietshe al Paso

Wie ceviche zegt denkt aan Sjefietshe. Dit leuke zaakje in de Pijp zet al enkele jaren de lekkerste ceviches voor je neus. En herinner je je nog dat de Hotdoctopus een ding was? Ook van de jongens van Sjefietshe.


In de Pijp kon je al terecht voor heerlijke visburgers, maar ook bij het pas geopende Sjefietshe al Paso in Zuid zit je hier goed. Errrruug goed zelfs. Dit kleine zaakje richt zich voornamelijk op takeout, maar mocht je toch gezellig binnen willen eten dan is er plek voor een mannetje of 20.Er staan een aantal verschillende visburgers op het menu met elke maand een special. Uiteraard ontbreken de Hotdoctopus en een ceviche niet.


De geroosterde brioche en de saus doen je denken aan een lobsterrol, alleen dan met rivierkreeft. Zó satisfying.

Wij kregen de maandspecial Patron visburger, broiche met rivierkreeft, patatas bravas, calamares en sardientjes voorgeschoteld.


De visburger: het broodje, de burger, de saus… je wilt steeds weer een nieuwe hap nemen. En dan de brioche met rivierkreeft. Mennnnn! De geroosterde brioche en de saus doen je denken aan een lobsterrol, alleen dan met rivierkreeft. Zó satisfying.Het beslag van de calamaris is luchtig, crispy en de inktvis is heerlijk zacht -zoals het hoort. De patatas bravas goed gekruid en de sauzen die erbij komen bieden de juiste kick. De Frozen Margarita niet te vergeten maakt het geheel helemaal af.

Ben je een keer in de buurt ( of rij er vooral voor om) en heb je zin in ultiem comfort food? Ga bij Al Paso naar binnen en ga je te buiten aan al het lekkers dat ze serveren!

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page