top of page
Zoeken

Met je huisdier overnachten? Dat kan bij dit hotel in Amsterdam!

Bijgewerkt op: 28 feb. 2021

Dit is toch het leukste ooit: wakker worden met een prachtig uitzicht over mijn hometown Amsterdam, en ook nog met mijn grote vriend Ziggy bij me.

Bij Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal kan dat gewoon; je huisdier meenemen. Voor sommige mensen is het noodzakelijk, wanneer ze bijvoorbeeld op doorreis zijn en een layover in Amsterdam hebben. Hoe fijn is het dan dat jouw favoriete hotel in het centrum van Amsterdam, ook je harige vriend toelaat? En niet alleen dat, je kat of hond word er helemaal in de watten gelegd.
Voor mij was dit bezoek zeker niet noodzakelijk, ik woon immers zelf in Amsterdam en ik heb ook geen reden om mijn lieve Bengaaltjes met me mee te nemen. Maar he, het leven is niet alleen maar noodzakelijk maar vooral heel erg leuk, dus HOE TOF is het dat mijn kattenkind en ik samen (met vriendlief) werden uitgenodigd om bij Double Tree te komen slapen.


Ziggy had er zeker oren naar, hij heeft een ondernemend karakter, wil altijd alles zien en meemaken en is voor de dooie dood niet bang. Marley (Ziggy zijn zusje, mijn andere Bengaaltje) daarentegen is een stuk minder avontuurlijk. Haar zou ik geen plezier doen met dit bijzondere tripje dus zij bleef lekker thuis bij mijn huisgenootje.Wat is het toch altijd een feest om bij het Double Tree te komen. Letterlijk alles word daar voor je geregeld en we werden ook nog eens als ware VIP's onthaald met een heerlijke fles bubbels en een groot bord met lekkere zoetigheden. Zig had meteen helemaal zijn draai gevonden en voelde zich de koning te rijk wanneer hij op de stoel met uitzicht over de stad zat.


Na een super lekker ontbijt de volgende ochtend was het voor Pat tijd om naar zijn werk te gaan, en bleven Zig en ik nog even hangen. Niet alleen op de speciaal ingerichte kamers zijn huisdieren welkom, ze mogen ook mee de altijd gezellige Skylounge in. Dat vonden zowel Ziggy als ik best spannend, maar ook hier had 'ie binnen no-time een eigen plek geconfisqueerd en letterlijk de hele bediening doen smelten. Vet truttig dat ik als poezenmoeder dan best trots ben he? ;)Of het nou noodzakelijk is of just for fun, ik kan het iedereen aanraden om een keer een nachtje weg te gaan met hun vriend met vacht. Het is weer eens wat anders, en vet gezellig =D


Tip van Kel: Mocht je met jouw huisdier (alleen honden & katten toegestaan) willen overnachten in het Double Tree hotel, geef dit dan even aan bij je reservering. Er komen niet eens extra kosten bij, hoe aardig is dat!


Als je het leuk vindt, kan je Ziggy & Marley volgen op Instagram: ZiggyAndMarley_Bengalcats


DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

Oosterdoksstraat 4 Amsterdam

244 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page