top of page
Zoeken

Eerste hulp bij Valentijn! Via dit noodnummer heb je binnen no-time een gedicht voor jouw loverValentijnsdag is in aantocht en dat wordt dit jaar even aanpoten. Waar je als niet-creatieveling je snoesje normaal gesproken mee kon slepen naar een restaurant, is dit jaar alles anders. Schieten de vlekken al in je nek bij het horen van ‘Valentijnsdag’, maar wil je toch iets unieks voor je loved one doen? Dan kan Hendricks jou dit jaar wellicht helpen!

Hendrick’s Gin, expert op het gebied van al dat ongewoon is, helpt Nederland dit jaar uitzonderlijk de liefde te verklaren tijdens een vreemde Valentijn. Geen chocolade of serenade, maar een cocktaildrive-thru, dorstlessende delivery en een noodnummer voor liefdesgedichtjes moeten romantici naar een dag vol rozengeur en maneschijn helpen. Wie om woorden verlegen zit, stuurt een whatsapp naar +316 38886611 om de romantiek op rijm te laten zetten.Rozen zijn rood, rijmen is lastig...

Wanneer de liefde sprakeloos maakt weet Hendrick’s Gin de woorden te vinden. Voor medisch leed mag men dan 112 bellen, met gebroken of verloren harten kan de romanticus met een whatsapp terecht bij ‘Hendrick’s Rijmende Noodlijn’. Op 14 februari dicht deze hotline eigenzinnige versjes voor heel verliefd Nederland. Aan de hand van korte vragen pennen de dichters tussen 11:00 uur en 17:00 uur persoonlijke liefdesverklaringen die de ontvanger gegarandeerd in katzwijm laten vallen. Een ode aan die grote liefde, een hommage aan de pakketbezorger of een versje voor je meest dierbare paar sokken. Hendrick’s gedreven poëten vinden voor iedere liefde het gepaste rijmschema via +316 38886611.
…Valentijn maakt dorstig. Wis en waarachtig!

Wie de romantiek het liefst voelt broeien in een knusse bar, maakt tijdens een ongewone Valentijn een ommetje via ‘Hendrick’s Cocktail Crawl of Thirst-Quenched Lovers’ aan de Goudsesingel 52-214. Daar pikken Rotterdamse geliefden op 14 februari veilig vanuit hun eigen auto cocktails op bij hun favoriete bartenders. Dr., The Rumah, Botanero en George zetten tussen 15:00 - 18:00 uur hun bar op aan Hendrick’s dorstlessende promenade. Om daar vier hartstochtelijke drankjes uit te schenken voor thuis. Mannn wat baal ik ervan dat ze dit niet in Amsterdam doen.


Ook buiten Rotterdam klinken de glazen op de liefde. Hendrick’s Gin voelde chemie met verschillende ondernemers en verspreidt met hen de romantiek door heel Nederland. Samen met Daalder (Amsterdam), The Streetfood Club (Utrecht), The Flying Dutchmen (Amsterdam) en Mr Smith(Maastricht) brengt Hendrick’s het romantische avondje uit aan huis met verleidelijke valentijnsmenu’s en beminnelijke cocktailboxen. Inclusief hartvormige komkommer. Check de websites van deze restaurants om te zien wat voor heerlijks zij voor de dag van de liefde in petto hebben.
'Onze voorliefde voor het ongebruikelijke begint al in de ketels. Master distiller Lesley Gracie vond met twee historische destilleerketels een meest omslachtige manier om gin te distilleren. En naast de essences van roos en komkommer is het is die omslachtigheid die Hendrick’s Gin zijn onmiskenbare smaak geeft. Dit jaar zetten we onze expertise in het ongewone één keer in om harten sneller te laten kloppen.’ – Alina Doll, Brand Ambassador Hendrick’s Gin
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page