top of page
Zoeken

Een droominterieur met de prachtige prints van Catchii

Bijgewerkt op: 2 mei 2021

In mijn hoofd is m’n huis een waar interieurfeest. Een combinatie van bonte kleuren, prints en materialen. Ik zie het al helemaal voor me, maar mannn wat vind ik het lastig om het ook echt zo te maken!


Mijn stylingskills reiken helaas niet zo ver… Maar i’m working on it! Ik volg online tips en lessen en zo probeer ik ons huisje steeds weer wat leuker te maken. Mijn tofste ontdekking op interieurgebied: Catchii. Ga er even voor zitten want de kans is groot dat jij net zo’n fan gaat worden als ik.Ik vind het dus echt rete cool als mensen creatief zijn en met hun eigen handen iets kunnen maken. Het gebeurt ook regelmatig dat ik mezelf compleet verlies in een Instagramaccount van iemand die bijvoorbeeld heel mooi kan tekenen of schilderen. Dan denk ik echt: hóe dan?! Wat gaaf dat jij dat kan. Een tijd geleden kwam ik in contact met Femke van het Nederlandse homeware merk Catchii. Ze stuurde me wat leuk servies op met een panter en ik was direct fan van het mooie design. Op dat moment wist ik nog niet wat ik nu weet…


Na een hele tijd als marketeer gewerkt te hebben, besloot Femke in 2014 haar droom te volgen en een eigen homeware label op te zetten. Schilderen deed ze altijd al, en ze besloot dat het haar leuk leek haar schilderkunsten op aardewerk te vereeuwigen. Op het moment dat het wel érg veel werk werd om alles met de hand te beschilderen en ze de nachten vaker werkend dan slapend doorbracht, was het tijd om met een zeefdrukker aan de slag te gaan. Het bedrijf zorgt ervoor dat haar handgeschilderde kunstwerken op top kwaliteit servies worden gedrukt. Maar dat is nog niet alles.Toen we een leuk gesprek hadden over de DM vertelde Femke me dat ze al haar ontwerpen zelf schildert, met fijne penselen en veel kleuren. Vervolgens worden de prints niet alleen op servies, maar ook op posters, tegels en lampenkappen gedrukt. De muur in mijn hal was wit en saai en ik wist wel dat er 'iets' moest komen, maar nog niet wat. 1 x raden...


Femke schildert al haar ontwerpen met de hand dus met een ontwerp van Catchii heb je letterlijk een kunstwerk in huis


Jawel: de prints worden ook op behang gedrukt waardoor ik mijn hal in één klap kon omtoveren tot een heus kunstwerk. Kijk nou even hoe gaaf! Ik word oprecht elke keer dat ik langsloop vrolijk, en dat zijn nogal wat keren op een dag ;)

Wat je hier ziet is op maat gemaakt behang wat wij er zelf op geplakt hebben (zo dat is een relatietest hoor, samen behangen. But we survived). Femke adviseert je met liefde over het inmeten van het behang en daarbij worden veel andere prints ook gewoon per rol verkocht.


Ter inspiratie nog wat mooi beeld van de ontwerpen van Femke. Om alle collecties te bekijken, klik hier om naar naar de website van Catchii te gaan.#tipvankel: wil je een uitgesproken muur in huis maar durf je niet zo goed in de woonkamer? De hal is dé uitgelezen plek voor een behang in een toffe print. Zo zie je het meerdere keren per dag, maar is het iets minder 'in your face' dan wanneer je een muur in de woonkamer pakt
46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page