top of page
Zoeken

Cadeau tip: maak je eigen adventkalender

Een snelle #tipvankel vandaag, geïnspireerd op mijn huisgenootje en haar vriendin.M’n roomie kwam laatst thuis met het verhaal dat ze met een vriendin een 'adventkalender’ voor elkaar gingen maken. 24 cadeautjes, in totaal met een maximale waarde van €50,-

Dat is best even creatief nadenken dus, maar alles mag. Dus ook 1 cadeau van €20,- en de rest van het geld over de andere 23 cadeaus verdelen. Wat ook mag is een vintage item cadeau geven, bijvoorbeeld een mooie broek die je niet meer past.
Je pakt elk cadeautje mooi in, zet er een nummer en eventueel een kleine boodschap op, doet het in een mooie krat/mand of iets dergelijks en je hebt een te gek en uniek cadeau voor elkaar! Extra leuk omdat je elkaar wellicht niet (zo veel - of helemaal niet) kan zien als je zou willen, maar doordat jullie elke dag een cadeau van elkaar uitpakken wel veel contact hebben.

Extra extra leuk omdat je creatief moet nadenken (€50,- voor 24 cadeaus is best nog lastig) en nóg leuker omdat bepaalde dingen een tweede leven krijgen.


Deze inspiratie wilde ik graag even met jullie delen! Wat vind je ervan?

75 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page